Le Frrrr!


Zahvaljujuci internetu, narocito Facebook-u, stalno nalazim kreativne ljude, i divim se njihovim kreacijama. Sve je teze biti originalan, ali ova devojka cijim radovima je post i posvecen pleni originalnoscu ! Naime, ona pravi svasta, od nakita do kutija za nakit, koje su toliko divne, i verujem da bi svaka devojka htela da cuva svoj nakit u jednoj od njih :) Ivanina « radionica » se zove Le Frrr. Pitala sam je kako je pocela da se bavi ovim, sta je inspirise i evo sta m,i je ukratko rekla :

“Glavni "krivac" za moj pocetak je,po mom misljenju, jedini umetnik u kuci, moja mladja sestra (Nakit rucne izrade - Ana Petrovic). Krenula sam da ceprkam sa glinamolom tu i tamo skidam neke Anine fazone ne bih li shvatila sustinu,i ubrzo uvidela da kreativno igranje fenomenalno smiruje stres ali i da tako sitne i pipave stvari koje je mogla Ana da uradi sa nakitom ja nikako ne mogu. Tada su mi na pamet pale kutije s obzirom da sam ogroman zaljubljenik u lepe sitnice u stanu i tako je pocelo. Prvo sam probala da ih oslikavam a onda se upoznala i sa decoupage tehnikom. A sto se tice inspiracije valjda su najvece da budem samo svoja i da se razlikujem od drugih. Da radim nesto sto se ne vidja kod svakog drugog i ne moze ocas posla da se napravi. A da li ce to nekom da se svidi ili ne,to je nesto sasvim drugo. Za pocetak bitno mi je da se meni svidja :)

I meni se svidja sve sto Ivana pravi, jedva sam odabrala slike za post :) Ostale divne radove mozete videti na Ivaninoj Facebook stranici . Uzivajte, i izaberite kutijicu za svoj nakit! 

Kisses ,
Mia












8 коментара: