Oscar gowns!


Dodela Oskara je najveca modna pista. Sve sto glumice nose na ceremoniji ulazi u istoriju crvenog tepiha, tako da dizajneri haljina za ovu posebnu priliku uvek imaju tezak zadatak. Kao i uvek, ima i haljina koje nas ostave bez daha, koje savrseno stoje glumicama koje ih nose, dok naravno, ravnoteze radi, glumice « prosetaju » i poneku haljinu koja razocara.

Najvecu paznju privukla je Angelina Jolie, koja je, uz svog pratioca nominovanog za Oskara, Brad-a Pitt-a, blistala u Versace haljini.


Armani haljina Penelope Cruz  u boji  lavande se izdvajala u masi  crnih, belih i crvenih haljina koje su dominirale crvenim tepihom. 


Emma Stone u Giambattista Valli haljini boje maline. Predivno!

 

Nominovana za najbolju zensku sporednu ulogu, Jessica Chastain je bas lepo izgledala u smeloj Sarah Burton for AlexandarMcQueen haljini.
 
Natalie Portman je izabrala lepu Dior Vintage haljinu, ali nakit koji je nosila je pokvario celokupni utisak


 
Dobitnica Oskara za najbolju sporednu zensku ulogu Octavia Spencer je divno izgledala u Tadashi Shoji haljini.


Nas Oskar za najlepsu haljinu ide Mili Jovovic, koja je sijala u Elie Saab haljini. 


 

Sto se tice nase liste najgore obucenih glumica, prvo mesto ide dobitnici Oskara, Meryl Streep, koja je u zlatnoj Lanvin halji i sama izgledala kao figura Oskara.

 
Melissa Mccarthy u Marina Rinaldi haljini. 


 
Prelepoj Bérénice Bejo nikako uz ten i boju kose nije isla mint haljina Elie Saab.  Koja haljina  se vama najvise, a koja najmanje dopala? :)

Mia

2 коментара: